Behandlinger

Endymed

EndyMed 3DEEP® er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring. Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

Erbium Yag

Duetto laser som består av Alexandrite, Nd:Yag og vår nye Erbium Yag (Er:YAG) som er svært effektiv mot aktiv akne, akne arr, linjer og rynker, slapp hud og grov hudstruktur.

SkinCeuticals

SkinCeuticals er skapt i USA og blir brukt og anbefalt av dermatologer og plastikkirurger til å korrigere tegn på aldring samt forebygge fremtidige skader. Produktene er både til daglig hudpleie samt komplimenterende til estetiske prosedyrer. Deres misjon er å forbedre hudens sunnhet. De arbeider dedikert med dette og vårt løfte er enkelt - vi leverer avansert hudpleie med utgangspunkt i vitenskap. SkinCeuticals er etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende antioksidantforskning. De meget potente formuleringer består av rene, aktive ingredienser som er klinisk bevist å ha en effekt og trenger optimalt inn i huden.

Neglesopp

Laserbehandling av neglesopp tar bare noen få minutter, er ufarlig og gjør ikke vondt. Det brukes en laser som heter Nd:YAG med en bølgelengde på 1064 nm som rettes mot neglen og ødelegger soppen.

ZO Skin Health

ZO Skin Health er effektive hudpleieprodukter som gir en sunn hudforbedring. Disse produktene kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Kjøp av ZO-produkter krever at du har vært til en kostnadsfri konsultasjon hos oss i forkant, enten ved oppmøte eller ved videomøte. Vi har til enhver tid alle produkter på lager og tar imot bestillinger på nettsiden.

Hårfjerning med laser

Vi har markedets beste laser, Duetto MT Evo, med Alexandrite 755 nm-krystall og ND:YAG 1064 nm-krystall. Laseren regnes for å være blant de sikreste laserne på markedet og passer for alle hudtyper. For en ekstra skånsom behandling benytter vi også nedkjøling med Cryo under behandling med laser. Ved å kombinere ulike laserteknologier kan vi gi kunden effektiv hårfjerning for alle hudtyper. Lasernes bølgelengder vil penetrere ned til roten av hårsekken og ødelegge blodstrømmen til de aktive hårsekkene.

Karbehandling med laser og sklerosering

Med vår nye laser er det mulig å fjerne utsprengte blodkar hvor som helst på kroppen. Vi har markedets beste laser, Duetto MT Evo, med Alexandrite 755 nm-krystall og ND:YAG 1064 nm-krystall. Laseren regnes for å være blant de sikreste laserne på markedet og passer for alle hudtyper. For en ekstra skånsom behandling benytter vi også nedkjøling med Cryo under behandling med laser. Med laseren kan vi tilby behandling av blodkar, hårfjerning, pigmentflekker, akne, arrdannelser, rosasea. Det kreves minimum 2-4 behandlinger.

IPL laser

Pigmenteringer, fregner eller solar lentigo, couperose/rosacea, rødme mm forårsaket av soling, er velegnet for behandling med IPL laser. Man må påberegnes 3-4 behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Er huden solbrun på grunn av solarium, sol eller selvbruningskrem kan pigmentforandringer oppstå. Det er derfor svært viktig at du ikke har solt deg eller er solbrun før behandling, samt unngår soling 6 uker før og etter behandling. Skal du være ute i solen (ikke direkte soling) må du bruke minimum solfaktor 30 eller dekke til det behandlede området. Husk at man alltid eksponeres for UV-stråler så lenge det er lyst, også gjennom vindu og bilrute. IPL for pigmentflekk bør sol unngås 2 måneder i etterkant av behandling.

Colorescience

Colorescience® står for å forbedre skjønnhet og har samlet sammen hudbeskyttelse, næringsstoffer og fantastiske farger og teksturer i hvert eneste produkt. Vi lover deg et naturlig vakkert utseende fordi formuleringen i våre alt-i-ett-kosmetikk- og solpleieprodukter er helt usedvanlig gode.

Botulinum-injeksjon

Botulinum toxin er et legemiddel som injiseres i svært små mengder i hudmuskulaturen for å hindrer impulsoverføring til muskelen for å glatte ut rynker. De mest vanlige områdene vi behandler med Botulinum toxin er sinnarynken, rynker i pannen eller smilerynker.

AquaGold Fine Touch Irvine

Behandlingen, som går under kallenavnet The Golden Cocktail, gir en fantastisk glød og revitaliserer huden, reduserer linjer, minsker porer, forebygger akne, reduserer solskader og reduserer pigment pigmenteringer. Vi kan jobbe med glød og fukt, akne og rosaces, livløs og gusten hud, samt gi en utrolig bra red carpet treatment.

Fusion Meso

Fusion Meso er et nytt konsept innen estetisk medisin, en ny tilnærming til meso behandlinger med protokoller basert på banebrytende utstyr og sterile produkter av høy kvalitet. Mesoterapi er en behandling som stimulerer det mellomste laget av huden, og som behandler et bredt sekter av symptomer og plager. Mesoterapi er en sikker, progressiv og effektiv teknikk. Mesoterapi utføres direkte i det målrettede området og i ulike gjentatte økter, og minimerer dermed bivirkninger, allergier og legemiddelinteraksjoner. Behandlingen gir fukt, glød, strammer opp slapp hud, løfter fine linjer, plumper, øker hudens volum og virker muskelavslappende.

Avanserte hudprogrammer

Dermapen, microneedling og beautybooster/skinbooster. Dermapen er en avansert form for microneedling, hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen glir over huden med flere nåler til å stikke små huller i huden og gjør at vi kan få opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis. Ny cellevekst, økt produksjon av kollagen uten nedetid og kontraindikasjoner. Vi kan skreddersy behandlingen som passer din hudtilstand.

Fillerbehandling med Teosyal

Fillere styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt. Det vi kjenner som fillere, heter egentlig hyaluronsyrefillere (HA-fillere) fordi det består av hyaluronsyre som vi har naturlig i huden vår fra før. Mange forbinder fillere med lepper, men det brukes mange andre steder som f.eks. kinnene, langs kjevelinjen og hake. Vi bruker Teosyal, en høykvalitetsprodusent fra Sveits.

Peelinger

Kjemisk peel er en effektiv metode for hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som pigmenteringer, rynker, akne og solskader. Virkestoffene har lavere PH-verdi enn hudens egen, og lager en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Kviser/akne

Akne (kviser) er en betennelse i talgkjertler i huden, først og fremst lokalisert i ansiktet og på øvre del av overkroppen. Årsakene er sammensatt og består av økt talgproduksjon og talg som blokkerer hårkjertler. Talg som blokkerer utløpet fra hårsekker og talgkjertler kalles komedoner eller hudormer. I huden finnes det også noen bakterier som sammen med blokkerte talgkjertler fører til betennelse, det vil føre til rødhet og hevelse. Hele denne prosessen påvirkes også av hormoner, og genetikk spiller en rolle.

Behandling mot svette

Botulinum toxin gir en meget god effekt mot uønsket svette. Våre kunder er svært fornøyde med behandlingen og kommer igjen til ny behandling når problemet igjen melder seg. Behandlingen må gjentas etter ca 3 mnd.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå