Rens

SkinCeuticals sine renseprodukter og tonere er utviklet for å oppfylle profesjonelle standarder innen hudpleie og inneholder en rekke aktive ingredienser som fruktsyrer, planteekstrakter og rensende ingredienser, som fjerner urenheter og talg fra huden, skånsomt eksfolierer døde hudceller og balanserer hudens pH-verdi.

Simply Clean 385,-

Forfinende rensegel som stimulerer hudens naturlige eksfoliering og effektivt fjerner olje og vannfast make-up.

Gentle Cleanser 385,-

Mykgjørende rensemelk som effektivt fjerner urenheter og make-up, samtidig som den styrker hudens naturlige barriere.

Soothing Cleanser 385,-

Beroligende renseskum med høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter, løser opp urenheter effektivt og samtidig roer ned sensitiv, reaktiv og svekket hud.

Blemish + Age Cleansing Gel 385,-

Blemish + Age Cleansing Gel er spesielt utviklet for moden hud med tendens til urenheter og inneholder effektive, aktive ingredienser som LHA, glykolsyre og salisylsyre. Den renser tilsoppede porer, glatter ut ujevnheter og gir en fin klar hud.

Equalizing Toner 385,-

Equalizing Toner balanserer hudens pH-verdi, samtidig som den fjerner rester av rens, smuss og talg. Formulert med en fruktsyreblanding og planteekstrakter av trollnøtt, rosmarin, aloe vera og kamille. Bidrar med å eksfoliere døde hudceller samtidig som huden mykgjøres og beroliges.

Blemish + Age Toner 385,-

Blemish + Age Toner er en toner utviklet for moden hud med tendens til urenheter. Formulert med en tredobbel kombinasjon av eksfolierende ingredienser for å hjelpe til med å fjerne døde overflateceller som kan tilstoppe porene og reduserer dermed forekomsten av urenheter.

Glycolic Renewal Cleanser 385,-

Glycolic Renewal Cleanser er en mykt skummende gelerens som eksfolierer huden effektivt og gir en klarere og jevnere hudstruktur. Inneholder høy konsentrasjon av 8% glykolsyre som tilsammen med fytinsyre, aloe barbadensis-bladekstraks og glycerin komplimenterer glykolsyren og fremmer hudens cellulære omsetning. Rensen løser raskt opp i olje, smuss og makeup.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå