Korrigere

Uansett livsstil vil huden med tiden begynne å endre seg, og aldringstegn som fine linjer, rynker, pigmentflekker og manglende spenstighet kan bli mer synlig. Årsaken til dette er bl.a. nedbrytning av kollagen, tregere cellefornyelse og tap av fuktighet.

Eksterne miljøfaktorer som soleksponering, forurensning og røyking kan ha en ytterligere negativ effekt på huden og fremsynde hudens aldringsprosess. For å reduser effekten av disse påvirkningene er et effektivt, forebyggende hudpleieprogram, som kan hjelpe med å beskytte huden mot for tidlig aldring, avgjørende. SkinCeuticals korrigerende produkter kombinerer styrkende, lysende og eksfolierende ingredienser for å hjelpe til med å skape et mer ungdommelig utseende. Kategorien omfatter også produkter som er formulert spesielt for sarte områder som øyne og lepper.

Antioxidant Lip Repair 450,-

Antioxidant Lip Repair er en styrkende, antioksidantrik behandling for leppene som fukter og minimerer linjer, for mer definerte lepper. To kraftfulle antioksidanter, E-vitamin og silymarin, nøytraliserer frie radikaler og beroliger og reparerer tørrhet og irritasjon. Et kompleks av fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser som glycerin, hyaluronsyre og urea sørger for at leppene blir myke og smidige.

A. G. E. Interrupter 1870,-

Moden hud har en tendens til å bli tynnere og få et kreppet utseende som følge av indre aldringsprosesser f.eks. glykering. Glykering oppstår når overskytende glykosemolekyler fester seg til kollagen- pg elastin-fibre for til slutt å binde dem sammen. Disse glykerende fibrene mister evnen til å fungere normalt , og kroppen kan ikke bryte dem ned og erstatte dem, hvilket kan resultere i betydelig rynkedannelse i huden.

A. G. E. Eye Complex 1060,-

Et tredimensjonalt øyepleie-produkt for aldrende hud som markant forbedrer tydlige tegn på aldring i området rundt øynene. Optisk slørende ingredienser vil umiddelbart forbedre hudens utstråling og gjøre mørke ringer og kapillærer mindre synlige. Hudens spenstighet økes og gir dermed en markant synlig forbedring på rynker.

Triple Lipid Restore 2:4:2 1510,-

Triple Lipid Restore 2:4:2 inneholder en høy konsentrasjon av lipider: 2% ren ceramid, 4% naturlig kolesterol og 2% omega-fettsyrer.  Denne høre konsentrasjonen av lipider er kolesteroldominert, som tilfører overflatelipider og styrker hudens beskyttende barriere. Spesielt formulert for moden hud for å oppnå fukt et, fyldigere og fastere hud.

Eye Balm 810,-

Denne rike, korrigerende og mykgjørende øynekremen er spesielt utviklet for å adressere de tre primære aldringstegnen: tap av fuktighet, aldersrelaterte forandringer og påvirkninger forårsaket av frie radikaler. Den styrker aldrende hud i det sarte området rundt øynene og reduserer synlige poser under øyne.

Blemish + Age Defense 1020,-

Blemish + Age Defense er et målrettet, oljefritt serum for å behandling av aldringstegn og urenheter hos voksne. Et banebrytende produkt som inneholder en optimal blanding av potente ingredienser bl.a. dicarboxylic-, alfa-, beta-hydroxy-, glykol- og sitronsyre sammen med salisylsyre og LHA. Spesielt utviklet for å  forebygge urenheter, redusere pigmentering og redusere utviklingen av ujevn hud, fine linjer og rynker.

Retexturing Activator 910,-

Et revolusjonerende, overflaåefornyende og nærende serum som styrker hudens barriere og gir en sunnere, mer strålende hud. Retexturing Activator bygger på to polære mekanismer - eksfoliering og tilførsel av fuktighet - for å fremme hudens fornyelsesprosess, synlig redusere fine linjer og gjøre huden smidigere og mykere. Med sin patenterte teknologi er den unike formuleringen særdeles effektiv, når det gjelde å fremme cellefornyelsen, optimere hudens barriere og bidra til en med effektiv fornyelse av epidermis.

Phyto Corrective Gel 710,-

En lett oljefri gele, perfekt for sensitiv og problemhud. Produktets styrkende egenskaper hjelper til med å beroligge irritert hud. Phyto Corrective Del inneholder planteekstrakter av agurk og timian. Hjelper med å fremme en sunnere, klarer og jevn hudtone.

H. A. Intensifier 1050,-

Hyaluronsyre er en kraftfull naturlig fuktbinder, som hjelper til med å regulere fuktighetsnivået i huden. Hyaluronsyrenivået reduseres gradevis med alderen, som kan føre til aldringstegn. H. A. Intensifier er beriket med proxylane, lakrisrot-ekstrakt og hyaluronsyre. Takket være den avanserte produktformuleringen tilføre H. A. Intensifier huden hyaluronsyre og bidrar til å binde fukt i hudens ytterste lag.

Redness Neutralizer 880,-

Redness Neutralizer er utviklet for sensitiv hud med tendens til å rødme. En lett krem-gele som styrker hudbarrieren, reduserer rødme og oppblussing. Formulert med patenterte NeuroMed Complex. Resness Neutralizer reduserer rødme og oppblussing med opp til 30%. Anvendes i hele ansiktet. Brukes enten alene eller i kombinasjon med øvrige behandlinger mot rødme.

Phyto Corrective Masque 710,-

En beroligende gele-maske som kjøler og beroliger midlertidig reaktiv hud og gjenoppretter hudens naturlige utstråling. Beriket med oliven-, timian- og agurkekastrbkt, dipeptid og hyaluronsyre som styrker hudens forsvar mot eksterne miljøpåvirkninger. Phyto Corrective Masque kan anvendes som en ukentlig maske for intens beroligende pleie, som dagkrem for å berolige svekket hud og som nattkrem for å gi huden ro og fuktighet i løpet av natten.

Clarifying Clay Masque 710,-

En maske som kombinerer en 5% fruktsyreblanding med naturlig leire fra jord av høyeste kvalitet - kaolin og bentonit. Virker lett eksfolierende og hjelper med å berolige huden. Tørker ikke ut, renser tette porer og reduserer urenheter. Ved ukentlig bruk etterlater huden ren og klar.

Epidermal Repair 690,-

Epidermal Repair er spesielt formulert pleie for sensitiv hud eller for personer som opplever sensitivitet etter estetiske behandlinger. Inneholder en unik sammensettingen av virksomme ingredienser som beta-glucan, ekstrakt av centella asiatica og natrium palmitoybl proline. Virker intenst beroligende og reduserer rødme. Bidrar med å beskytte svekket hud.

Glycolic 10 Renew Overnighet 750,-

Korrigerende nattkrem med en sann 10% glykolsyre for synlig forbedring av hudens glød.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå