Fukt

SkinCeuticals fuktighetspleie er formulert med nøye utvalgte ingredienser, som nærer, beskytter og eksfolierer, samtidig som huden tilføres fuktighet. Våre fuktighetskremer er utviklet for å maksimere synergien mellom ingrediensene og sikre hudens optimale fordeler.

Hydrating B5 Gel 720,-

Hydrating B5 Gel er et fuktighetsgivende serum med B5-vitamin og hyaluronsyre. Gir huden næring og fuktighet, samt etterlater huden myk og smidig. Serumet kan brukes i kombinasjon med ansiktskrem eller alene som oljefri fuktighetspleie. Ideell for fet dehydrert hud.

Hydrating B5 Masque 720,-

Hydrating B5 Masque er en intens fuktighetsgivende maske med en optimal konsentrasjon av hyaluronsyre og B5-vitamin. Masken inneholder et avansert fuktighetkompleks av glyserin, urea, natrium PCA, trehalose og polyquaterium-51. Den pleiende formuleringen hjelper til med å optimalisere hudens barrierefunksjon og etterlater huden myk og smidig. Kan brukes på ansiktet og andre tørre områder som hals, bryst og hender etter behov.

Emollience 670,-

Emollience er en rik ansiktskrem som er spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud. Formulert med brasilianske havalger, druekjerne-, hybenrose- og makadamiaolje. Den nærende formuleringen bidrar til å forbedre hudens fuktighetsnivå. Emollience er perfekt i de høyere luftlag og i kalde eller tørre klimaer. Kremen absorberes raskt og kan anvendes morgen og kveld.

Daily Moisture 670,-

En lett, porereduserende fuktighetskrem for normal eller fet hud. Fukter, nærer og hjelper med å synlig redusere porene ved hjelp av en eksklusiv kombinasjon av virksomme ingredienser. Formulert med E-vitamin, brasilianske havalger, kanel og ingefær. Fornyer og beskytter huden, samt hjelper til med å redusere porene uten å etterlate huden med en fet følelse.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå