Forebygge

Forskning viser at hudens aldring ikke bare er en følge av tidens gang. Miljøpåvirkninger som sollys, røyk og luftforurensning fremskynder aldringsprosessen i huden, hvilket kan føre til fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Et forebyggende hudpleieprogram kan hjelpe til med å redusere effekten av disse ytre påvirkningene.

Solfiltre, den grunnleggende beskyttelsen, blokkerer kun omtrent halvparten av de skadelige frie radikaler, som utløser kjemiske reaksjoner i huden. Undersøkelser viser at antioksidanter effektivt nøytraliserer de kjemiske reaksjonene som oppstår når huden utsettes for negative påvirkninger fra miljøet. Når antioksidanter og solfiltre brukes i kombinasjon, gir det en optimal beskyttelse ved å forebygge tidlige aldringstegn, redusere utvikling av fine linjer og rynker, samt fremme hudens sunnhet. SkinCeuticals har utviklet et fullstendig program med suverene antioksidant-formler for alle hudtyper - skapt for å gi den mest avanserte beskyttelsen mot negative påvirkninger fra omgivelsene.

C E Ferulic 1660,-

C E Ferulic er en revolusjonerende kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring av huden. Serumet nøytraliserer frie radikaler, hjelper til med å styrke huden og gir effektiv antioksidant-beskyttelse. Økt beskyttelse betyr en hud som ser mer ungdommelig ut og har et bedre forsvar mot miljørelatert aldring.

Phloretin CF 1790,-

Phloretin CF representerer en ny kategori innen forebyggende og korrigerende antioksidant-pleie. For å motvirke den negative påvirkningen frie radikaler har på huden har SkinCeuticals etter fem års omfattende forskning utviklet denne patentanmeldte, banebrytende formuleringen, som kombinerer phloretin med C-vitamin og ferulinsyre. Serumet hjelper til med å redusere pigmentforandringer for en jevnere og mer strålende hud-tone.

Serum 10 1020,-

Serum 10 er ideell for personer med sensitiv hud eller for personer som ikke tidligere har brukt et C-vitamin-serum fra SkinCeuticals. Serumet bidrar til å nøytralisere frie radikaler og hjelper dermed med å forebygge tegn på for tidlig aldring. Det lette serumet trenger raskt inn i huden og inneholder den avanserte AOX+ antioksidant-teknologien som kombinerer ferulinsyre med C-vitamin for å øke antioksidant-effekten. Serum 10 er basert på patentert C-vitamin-teknologi formulert med den optimale pH-verdi og konsentrasjon, som påviselig tilfører huden L-askorbinsyre i effektive mengder.

AOX+ Eye Gel 970,-

AOX+ Eye Gel inneholder en patentert C-vitamin-teknologi, som bygger på en synergisk antioksidant-kombinasjon. Produktet bidrar med å beskytte det sarte området rundt øynene mot osidativt stress og gjenoppfrisker huden under øynene samt reduserer hevelser. En avansert gele-struktur betyr at de aktive ingrediensene kan formuleres i en oppløsning med den optimale pH-verdi i et transportsystem som gir maksimalt opptak og effekt.

Resveratrol B E 1550,-

Resveratrol B E er effektiv pleie til bruk om natten. Serumet inneholder kraftfull blanding av de tre antioksidantene resveratrol, baicalin og E-vitamin. Det spesielt formulerte serumet virker gjennom å styrke hudens eget forsvar mot frie radikaler og gjøre den mer motstandsdyktig mot skadelige ytre påvirkninger. Huden stråler med en fornyet glød og får større elastisitet og spenst.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå