Fakta om SkinCeuticals

AVANSERT HUDPLEIE - FORBYGGE, BESKYTTE OG KORRIGERE

For å bevare og forbedre hudens sunnhet, skal et effektivt hudpleieprogram utføre tre fundamentale oppgaver - forebygge, beskytte og korrigere. SkinCeuticals avanserte hudpleieprodukter er utviklet for å forebygge for tidlig aldring av huden, beskytte hudens sunnhet og korrigere uønskede hudtilstander. Hos SkinCeuticals betyr det å skape resultater noe mer enn å kun frembringe en sunn og ungdommelig glød.

SkinCeuticals ble grunnlagt i 1997 med bakgrunn i revolusjonerende og omfattende forskning på antioksidanter. SkinCeuticals mest effektive formel består av rene, aktive, klinisk dokumenterte ingredienser. Hudprogrammene utgjør et komplett system for å forbedre hudens sunnhet.

SkinCeuticals mål er å utvikle avansert hudpleie basert på vitenskapelig forskning, og SkinCeuticals produkter brukes og anbefales av dermatologer, plastiske kirurger og andre hudpleieeksperter over hele verden. Produktene er utviklet for daglig hudpleie hjemme, og som supplement til estetiske behandlinger.

PRODUKTUTVIKLING

Utviklingen av nye produkter tar hos SkinCeuticals utgangspunkt i forskning og vitenskap, og de er ledende innen bransjen for vitenskaplig basert hudpleie.

SkinCeuticals er en del av et nettverk av forskere innen celle- og molekylærbiologi, kjemi, biofysikk og andre vitenskaplige områder med et felles mål om å fremme forståelse av hudens prosesser - genetisk aldring, fotoaldring og andre, individuelle tilstander. SkinCeuticals innoative tilnærming har ført til at team av forskere har blitt tildelt tallrike forskningsbidrag for å hjelpe med å ytterligere forfølge teknologier som kan utdype kunnskap om huden og dens sunnhet.

Gjennom forskning, innovasjon, utdannelse og mediarelasjoner bestreber SkinCeuticals seg kontinuerlig på å fremme og forbedre hudens sunnhet.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå