SkinCeuticals

SkinCeuticals er skapt i USA og blir brukt og anbefalt av dermatologer og plastikkirurger til å korrigere tegn på aldring samt forebygge fremtidige skader. Produktene er både til daglig hudpleie samt komplimenterende til estetiske prosedyrer. Deres misjon er å forbedre hudens sunnhet. De arbeider dedikert med dette og vårt løfte er enkelt - vi leverer avansert hudpleie med utgangspunkt i vitenskap. SkinCeuticals er etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende antioksidantforskning. De meget potente formuleringer består av rene, aktive ingredienser som er klinisk bevist å ha en effekt og trenger optimalt inn i huden.

Fakta om SkinCeuticals

AVANSERT HUDPLEIE - FORBYGGE, BESKYTTE OG KORRIGERE

Rens

SkinCeuticals sine renseprodukter og tonere er utviklet for å oppfylle profesjonelle standarder innen hudpleie og inneholder en rekke aktive ingredienser som fruktsyrer, planteekstrakter og rensende ingredienser, som fjerner urenheter og talg fra huden, skånsomt eksfolierer døde hudceller og balanserer hudens pH-verdi.

Forebygge

Forskning viser at hudens aldring ikke bare er en følge av tidens gang. Miljøpåvirkninger som sollys, røyk og luftforurensning fremskynder aldringsprosessen i huden, hvilket kan føre til fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Et forebyggende hudpleieprogram kan hjelpe til med å redusere effekten av disse ytre påvirkningene.

Korrigere

Uansett livsstil vil huden med tiden begynne å endre seg, og aldringstegn som fine linjer, rynker, pigmentflekker og manglende spenstighet kan bli mer synlig. Årsaken til dette er bl.a. nedbrytning av kollagen, tregere cellefornyelse og tap av fuktighet.

Fukt

SkinCeuticals fuktighetspleie er formulert med nøye utvalgte ingredienser, som nærer, beskytter og eksfolierer, samtidig som huden tilføres fuktighet. Våre fuktighetskremer er utviklet for å maksimere synergien mellom ingrediensene og sikre hudens optimale fordeler.

Beskytte

SkinCeuticals solkremer er formulert med en kombinasjon av meget effektive ingredienser som gir en bredspektret UVA/UVB-beskyttelse. SkinCeuticals tilbyr et bredt utvalg av solbeskyttelse for ulike hudtyper og livsstiler.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå