Peelinger

Kjemisk peel er en effektiv metode for hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som pigmenteringer, rynker, akne og solskader. Virkestoffene har lavere PH-verdi enn hudens egen, og lager en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende. 3-Step Peel ZO Medical 3-step peel er utviklet for behandling av solskadet hud, linjer og ujevnheter i huden, porer, små rynker og akne. Peelingen inneholder fire aktive syrer:

  • Salisylsyre: reduserer talgproduksjonen, betennelsesdempende og eksfolierer døde hudceller
  • TCA: frembringer en kontrollert avskalling av hudens overflate og gir en glattere og mer glinsende hud.
  • Melkesyre: stimulerer hudens fyktproduksjon
  • Retinol: et virkestoff som trenger dypt ned i huden, har kraftig anti-aging effekt og stimulerer nye hudceller og økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen som gir huden økt spenst, styrke og elastisitet.

ZO-peel1.650,-
Medisinsk peeling2.900,-
3-Step Peel3.500,-


Konsultasjon er gratis når du utfører en behandling eller kjøper et ZO-produkt.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå