ZO Skin Health

ZO Skin Health er effektive hudpleieprodukter som gir en sunn hudforbedring. Disse produktene kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Kjøp av ZO-produkter krever at du har vært til en kostnadsfri konsultasjon hos oss i forkant, enten ved oppmøte eller ved videomøte. Vi har til enhver tid alle produkter på lager og tar imot bestillinger på nettsiden.

Hydrating Cleanser 200ml 595,-

En skånsom rens som effektivt fjerner smuss og sminke. Den inneholder pantenol som tilfører fuktighet, roer ned og reduserer irritasjon i en sensitiv og tørr hud. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Dette er en behagelig rensekrem som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere.

Exfoliating Cleanser 200ml 595,-

En oljefri eksfolierende rensegelé som reduserer talg, fjerner døde hudceller og annet smuss som kan tilstoppe porene. Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. Exfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.

Gentle Cleanser 200ml 595,-

En mild rensegele som passer for alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheter og sminke. Etterlater huden frisk og ren.

Exfoliating Polish 65g 835,-

Denne mykgjørende skrubben inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer bort døde hudceller og øker hudfornyelsen for en klar, glatt og jevn hud. Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol, forurensning og stress.

Dual-Action Scrub 116g 895,-

Denne allsidige og effektive ansikts-skrubben fjerner bakterier og bidrar til en klarere hud. Kjemiske og fysiske eksfolianter fjerner døde hudceller, mens tetreolje løser opp og fjerner overflødig talg som kan tilstoppe porene og føre til nye utbrudd. Kan brukes både på ansikt og kropp.

Calming Toner 180ml 535,-

Beroligende, pH-balanserende toner som reduserer urenheter og styrker en svekket og sensitiv hud.

Complexion Renewal pads 60stk 595,-

Reduserer overflødig talg, tilstoppede porer og kviseutbrudd, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

Oil Control pads 60stk 809,-

Effektive pads med 2% salisylsyre fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og reduserer store porer. Perfekt for å behandle urenheter og forebygge nye utbrudd.

Sulfur Masque 85g 595,-

Leiremaske med 10 % svovel som demper og forebygger urenheter og tilstoppinger. Absorberer overflødig talg, hydrerer og roer ned irritert hud.

Correct & Conceal - Light 2,5g 495,-

Denne forebyggende og korrigerende dekkstiften matter, samtidig som den målrettet behandler og lindrer aktive utbrudd. Tilgjengelig i Light og Medium.

Correct & Conceal - Medium 2,5g 495,-

Denne forebyggende og korrigerende dekkstiften matter, samtidig som den målrettet behandler og lindrer aktive utbrudd. Tilgjengelig i Light og Medium.

Daily Power Defense 50ml 1995,-

Gir daglig DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse. Anti-age-formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. Daily Power Defense inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ossential® Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene. Dette gjør huden bedre rustet mot fremtidig skade.

Growth Factor Serum 30ml 1795,-

Med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å styrke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunnere hud. Produktet gjenoppretter hudens funksjonalitet og elastisitet, forbedrer ujevn hudtone, gjør uttrykkslinjer mykere, styrker huden og forebygger fremtidige aldringstegn.

Renewal Crème 50ml 1095,-

En lett krem tilpasset alle hudtyper, også fet hud. Innkapslet retinol bidrar til å redusere fine linjer, mens antioksidanter og antiirritanter beskytter og roer ned huden. Dette er en funksjonell fuktighetskrem som gjør mer enn bare å bevare hudens fuktighet. Kremen er godt egnet til daglig bruk og for deg med en litt rød og irritert hud.

Recovery Crème 50ml 1095,-

Dyptvirkende, beroligende krem for tørr og sensitiv hud. Ceramider hydrerer og forebygger tap av fuktighet, mens retinol bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Styrker hudbarrieren for en sunnere hud. Mens du sover reparerer og regenererer huden cellene sine. Recovery Crème kan bidra til å styrke disse prosessene. Retinol vil jobbe med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper rødhet og irritasjon.

Instant Pore Refiner 29g 795,-

Et oljefritt serum som bidrar til å minimere synlige porer. Den har en dobbeltvirkende formulering som også reduserer blank hud med øyeblikkelig mattende effekt.

C-bright 10% Vitamin C 50ml 1195,-

Unik formulering med en kraftig dose stabilisert askorbinsyre fornyer hudoverflaten og gir glød til huden. Produktet bidrar til å minimere fine linjer og rynker, og sikre en jevnere hudtone.

Brightalive Skin Brightener 50ml 1395,-

Denne retinolfrie formuleringen har en flertrinns tilnærming for å dempe fremtoningen av mørke flekker. Den bidrar til å minimere ujevnheter samtidig som naturlige enzymer eksfolierer huden.

Radical Night Repair 60ml 2335,-

Et kraftig anti-age-produkt med Retinol, som bidrar til å gjenoppbygge hudens kollagen og anses som en av de mest effektive ingredienser for anti-aging. Radical Night Repair inneholder 1% retinol og bidrar til å dempe fremtoningen av slapp hud, fine linjer og ujevn hudtone. Resultatet blir en glattere, friskere hud med mer glød. Radical Night Repair anvendes kun som en del av et ZO Skin Health hudprogram ved konsultasjon hos en autorisert behandler.

Enzymatic Peel 50ml 905,-

Peelingkrem som skånsomt fornyer hudoverflaten. Jevner ut og hydrerer samt gir umiddelbar glød. Kan brukes både på ansikt og kropp.

Intense Eye Crème 15ml 1365,-

Øyepartiet er generelt den første delen av ansiktet hvor aldring vises. Denne svært fuktgivende formelen inneholder stabilisert retinol og avanserte peptider som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene. I tillegg inneholder den Lysreflekterende pigmenter (mica) som kamuflerer og demper synligheten av mørke ringer under øynene.

Hydrafirm Eye Brightening Repair Crème 15g 1365,-

Denne avanserte anti-age-formuleringen med retinol og ZPRO®-kompleks jobber målrettet for å reduserer linjer, mørke ringer og hevelser rundt øynene.

Sunscreen + Primer SPF 30 - 30ml 865,-

Solkrem med primer som gir en myk, silkematt finish for jevnere påføring av makeup. Bredspektret beskyttelse mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A, samtidig som den hydrerer. Oclipse® beskytter huden med titandioksid og fraksjonert melanin og gir et jevnt underlag for sminke. Oclipse® har den lett brunfarge og fungerer godt som sminkeunderlag. Med naturlig melanin, noe nordisk hud ofte har lite av, får du ekstra beskyttelse både mot UV-stråler og frie radikaler. I tillegg har Oclipse® 12 timers antioksidant beskyttelse og ingredienser som bidrar til å gi DNA beskyttelse og reparasjon. Inneholder Lipider som bidrar til å styrke hudbarrieren

Smart Tone SPF 50 - 45ml 890,-

En lett solkrem med hint av farge som er utviklet for å tilpasse seg de fleste hudtoner. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Daily Sheer Broad-Spectrum SPF 50 - 45ml 890,-

Vann- og svetteresistent solkrem som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 118g 795,-

Lett solkrem som passer for selv de mest sensitive hudtypene eller for de som trenger ekstra beskyttelse etter behandling. For både ansikt og kropp. Beskytter mot den skadelige effekten av UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Body Emulsion Plus 240ml 850,-

Denne multifunksjonelle kroppskremen bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud, samt motvirker en ujevn hudtone. Eksfolierer huden, bevarer fuktigheten og jevner ut hudtonen. Med retinol, ceramider og mykgjørende ingredienser bedres hudens tekstur, tone og fuktbalanse. Kombinasjonen av kraftige antioksidanter og enzymatisk eksfoliering mykgjør effektivt og skånsomt tørre og ru områder i huden. Resultatet blir en jevnere og mykere hud.

Cellulite Control 150g 850,-

En revolusjonerende kombinasjon av ingredienser jobber kontinuerlig med å minimere ujevnheter og cellulitter. Den bedrer mikrosirkulasjonen og mykgjør huden. Synlig forbedring av cellulitter på hofte, lår og rumpe.

Daily Skincare Program 2035,-

Første bud for å unngå fine linjer og rynker er å sørge for at huden er godt hydrert og beskyttet mot skadelige solstråler. ZO Daily Skincare Program er et hudpleieprogram for daglig bruk som styrker og opprettholder en sunn hud.

Anti-Aging Program 3395,-

Dette programmet inneholder avanserte antialdringsingredienser og teknologi som er utviklet for å redusere synligheten av tidlige eller tydelige tegn på miljømessige eller naturlige aldringstegn.

Aggressive Anti-Aging Program 4530,-

Dette programmet er velegnet for hud med dypere linjer og rynker, aldersflekker, solskader og slappere, tynnere hud med redusert elastisitet som krever mer aktiv behandling. Aggressive Anti-Aging Program inneholder effektive produkter med enzymer, potente fuktgivende ingredienser og antioksidanter. Produktende inneholder også høykonsentrert retinol, en ingrediens som er dokumentert å redusere effekten av miljøpåvirkning og kronologisk aldring.

Complexion Clearing Program 2035,-

Når huden ikke eksfolierer slik den skal, bygges det opp et lag med døde hudceller på hudoverflaten. Det kan resultere i kviser og urenheter. Complexion Clearing Program består av produkter som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer overfødig talg. Resultatet blir en renere og sunnere hud med bedret hudstruktur og mindre synlige porer.

Skin Brightening Program 2450,-

Dette programmet er spesifikt utviklet for å lysne og jevne hudtonen. Produktene er også godt egnet for en sensitiv hud.

Retinol Skin Brightener 0,25% 50ml 1165,-

Denne multifunksjonelle formelen inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. Produktet reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ideelt som første steg i behandlingen av kraftige mørke flekker og ujevn hudtone. Den kan også brukes som et forebyggende produkt etter annen behandling.

Retinol Skin Brightener 0,5% 50ml 1395,-

Denne multifunksjonelle formelen inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. Produktet reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ideelt som første steg i behandlingen av kraftige mørke flekker og ujevn hudtone. Den kan også brukes som et forebyggende produkt etter annen behandling.

Retinol Skin Brightener 1% 50ml 1495,-

Denne multifunksjonelle formelen inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. Produktet reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ideelt som første steg i behandlingen av kraftige mørke flekker og ujevn hudtone. Den kan også brukes som et forebyggende produkt etter annen behandling.

Exfoliation Accelerator 50ml 995,-

Kompleks med melke- og glykolsyre som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger. Produktet gir en effektiv hudfornyelse samtidig som det roer ned og beskytter huden.

Firming Serum 47ml 2495,-

ZO Skin Health introduserer Firming serum – et gjennombrudd innen Anti-Age behandling. Ultralett serum med ZCORE™-kompleks bidrar til en fastere og strammere hud som gir en mer definert ansiktskontur.

Rozatrol 50ml 1195,-

Denne flerfunksjonelle kremen for rød og sensitiv hud normaliserer huden ved å redusere overfødig talg som kan føre til inflammasjon. Den har også en eksfolierende effekt og fremmer mikrosirkulasjon for å forebygge tidlige aldringstegn.

Hydrating Crème 113g 1095,-

Denne unike formuleringen tilfører essensiell hydrering til irritert, svekket og tørr hud daglig og etter behandling. Den støtter hudens naturlige regenerasjon og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Dens rike, fuktgivende egenskaper gjenoppretter hudens barriere, og betaglukan bidrar til å redusere rødhet.

Wrinkle + Texture Repair 50ml 1895,-

Ved hjelp av retinol og mikroemulsjonsteknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker og reversere aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet, samt forebygger mot fremtidige skader.

Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 30 LIGHT 865,-

ZO Sunscreen+Powder SPF 30 gir bredspektret solbeskyttelse med et hint av farge for en jevnere hudfarge. En syntetisk børste sørger for en jevn påføring av lysreflekterende mineralpudder for en naturlig glød. Du kan selv styre hvor mye pudder som skal komme ut av børsten.

Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 30 MEDIUM 865,-

ZO Sunscreen+Powder SPF 30 gir bredspektret solbeskyttelse med et hint av farge for en jevnere hudfarge. En syntetisk børste sørger for en jevn påføring av lysreflekterende mineralpudder for en naturlig glød. Du kan selv styre hvor mye pudder som skal komme ut av børsten.

Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 30 DEEP 865,-

ZO Sunscreen+Powder SPF 30 gir bredspektret solbeskyttelse med et hint av farge for en jevnere hudfarge. En syntetisk børste sørger for en jevn påføring av lysreflekterende mineralpudder for en naturlig glød. Du kan selv styre hvor mye pudder som skal komme ut av børsten.

Om Dr. Obagi og ZO Skin Health

Forsker – Innovatør – Foreleser – Forfatter

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå