Neglesopp

Laserbehandling av neglesopp tar bare noen få minutter, er ufarlig og gjør ikke vondt. Det brukes en laser som heter Nd:YAG med en bølgelengde på 1064 nm som rettes mot neglen og ødelegger soppen.

Negler som er angrepet av sopp bør slippes hos en medisinsk fotpleier i forkant av laserbehandlingen. Har du neglelakk, må dette også fjernes før du møter opp til behandling. Vi anbefaler 5 behandlinger med 1 ukers mellomrom. Det er vist i kliniske studier at laserbehandling gir ca. 80% helbredelse av soppinfeksjoner ett til to år etter avsluttet behandling. Selv om soppen dør raskt, tar det tid før en sunn negl vokser ut. For tånegler tar denne prosessen ca 12-18 måneder, og for fingernegler ca 6-8 måneder. Behandlingen er lokal og det er hittil ikke rapportert om noen bivirkninger.

Dette kan du gjøre for å forebygge smitte, spredning eller tilbakefall:


  • Tar av skoene når du er hjemme og la luft komme inn mellom tærne. Bruker sko som puster godt. Det er også viktig at skoene passer godt

  • Ikke lån andres sko

  • Tørk føttene godt etter at du har dusjet

  • Ikke glem å tørk mellom tærne

  • Bytt sokker hver dag

  • Vask sokkene på 60 grader
En hånd/fot per gang1.000,-
Begge hender/føtter per gang1.600,-


Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå