Erbium Yag

Duetto laser som består av Alexandrite, Nd:Yag og vår nye Erbium Yag (Er:YAG) som er svært effektiv mot aktiv akne, akne arr, linjer og rynker, slapp hud og grov hudstruktur.

Aktiv akne:
Denne behandlingen med laser er effektiv for å forebygge tilbakefall. Laseren vil treffe talgkjertlene slik at talgproduksjonen og porene vil reduseres. Normal vil det være behov for 2-4 behandlinger.

Akne arr:
Laserbehandling av akne arr er svært effektivt og det krever færre behandlinger sammenlignet med andre behandlinger. Normalt vil det kreve 2-4 behandlinger.

Hudoppstramming og rynkereduksjon:
Laseren stimulerer hudcellene som produserer kollagen og elastin og vil da føre til oppstramming, samtidig som deler av hudlaget fjernes på en kontrollert måte for å forbedre hudens tekstur og reduksjon av rynker.

Light Peel:
Med Erbium yag kan man også utføre en kjemisk peel som fører til hudfornyelse. Denne peelen er super for deg som ønsker å behandle store porer, ujevn hudtone eller fine linjer.

Nedetid og etterbehandling:
Etter en laserbehandling vil det i varierende grad være normalt med rødme, hevelse og flassing.

Det er viktig å unngå sol fra 2-4 uker etter en laserbehandling, og bruk av høy solfaktor er veldig viktig!

Aktiv akne per område fra kr:2.000,-
Akne arr per område fra kr:2.000,-
Rynkereduksjon rundt munn fra kr:3.000,-
Hudoppstramming fra kr:7.000,-
Light Peel med laser2.000,-


Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå