AquaGold Fine Touch Irvine

Behandlingen, som går under kallenavnet The Golden Cocktail, gir en fantastisk glød og revitaliserer huden, reduserer linjer, minsker porer, forebygger akne, reduserer solskader og reduserer pigment pigmenteringer. Vi kan jobbe med glød og fukt, akne og rosaces, livløs og gusten hud, samt gi en utrolig bra red carpet treatment.

I Aqua Gold-ampullen blander vi en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, mineraler, micronæringsstoffer, litt botox og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget. Ampullen har nanotynne nåler belagt med 24 karat gull som gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene vi blander i ampullen lettere blir infusert i huden din.

Fine Touch Irvine 7 enheter5.500,-
Fine Touch Irvine 15 enheter6.500,-


Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag og finn ut hva din hud trenger

Våre dyktige medisinske hudpleiere undersøker huden din, og i tillegg benyttes Visia-skanner som tar 3-dimensjonalt bilde av huden for en nøyaktig beskrivelse av hva din hud trenger. Konsultasjon (750,-) og skanning (+200,-) er inkludert i alle våre behandlinger og du får derfor tilbake pengene for konsultasjon når du gjennomfører behandling.

Se ledige timer for konsultasjon nå